ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΥΡΟΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΥΡΟΣ


Ο προσωπικός μας χώρος είναι αξίας ανεκτίμητης!
Μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη του σπιτιού και της περιουσίας σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Μέσα από μία πλήρη σε καλύψεις γκάμα προγραμμάτων μπορείτε να επιλέξετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει, καθιστώντας σας πάντα έτοιμους να προφυλαχθείτε από καθημερινές ζημιές μέχρι και τους πιο απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να βλάψουν τη κύρια ή εξοχική σας κατοικία, τις περιφερειακές υποδομές, το εσωτερικό περιεχόμενό τους ή κοινόχρηστους χώρους κατοικίας.
Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συμβόλαιό σας για την χρήση του σε τράπεζα στην περίπτωση που το σπίτι σας είναι ενυπόθηκο. Ρωτήστε μας για το πώς μπορείτε να διαφυλάξετε την πολύτιμη προσωπική σας ιδιοκτησία!

Επιτυχημένη επιχείρηση θεωρείται εκείνη που δεν είναι μόνο επικερδής, αλλά που μειώνει εξίσου όσο το δυνατόν είναι εφικτό τις πιθανότητες να πληγεί από κακόβουλες ενέργειες τρίτων και εξωτερικούς παράγοντες (φυσικούς ή μη). Η ασφάλιση της επιχείρησης ή του γραφείου σας αποτελεί βασική ενέργεια για την ομαλή λειτουργία της. Επιπλέον, ολοκληρώνει την ετοιμότητα του επαγγελματία σε περίπτωση που κληθεί να αντιμετωπίσει πιθανούς κινδύνους που θα ζημιώσουν ή θα απειλήσουν την επιχείρησή του (κάθε κατηγορίας επικινδυνότητας εμπορικών κινδύνων). Επιπλέον, ενημερωθείτε πλήρως για το πολυασφαλιστήριο επιχειρήσεων εστίασης. Μιλήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες ασφαλιστικές λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς και τον εργασιακό σας τομέα!